   Elke vrijdag, zaterdag en zondag heerlijk verse sushi te bestellen tussen 15.30 uur tot 19.30 uur.

Elke vrijdag, zaterdag, zondag en maandag verse sushi!
Makkelijk online bestellen. Afhalen tussen 16:00 en 19:30.

Shell Groot Jebbink Vorden is al meer dan 50 jaar het full-service tankstation in de regio. Sinds juni 2021 verwennen je ook met vers belegde broodjes en andere heerlijke snacks. 

In onze Punto Gusto bakery zorgen we voor lekkere broodjes, die elke dag vers afgebakken worden. Alle broodjes worden royaal belegd met verse ingrediënten.

Sinds september 2022 maken wij ook verse sushi, wij hebben gekozen voor online bestellen zodat u gelijk kunt aangeven hoe laat u het wilt ophalen, voor iemand die het lastig vind en graag een medewerker aan de lijn wil, kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven op onze gebruikelijke telefoonnummer 0575-55 22 22.

Met een klik op bovenstaande iconen bestel je snel en eenvoudig de heerlijkste vers belegde broodjes, snacks, sushi en gekoelde dranken. 

Dankzij online bestellen staat je bestelling voor je klaar wanneer jij dat wilt. Dit scheelt wachten en gedoe met betalen.

Als familiebedrijf streven wij naar betaalbare kwaliteit, zodat onze klanten en gasten de beste service ervaren tegen een goede prijs.

Onder toeziend oog van (opa) Driekus staan Jan Groot JebbinkJochem Groot Jebbink en Steven Groot Jebbink (v.l.n.r.) in de nieuwe Punto Gusto bakery van het tankstation. Foto: Jan Hendriksen

Klik hier voor het Artikel in het contact.

Kwaliteit telt. Ook als het gaat om brandstoffen. Bij ons verzekert u zich van benzine, diesel of LPG van de beste kwaliteit. Dit heeft niet alleen een gunstige invloed op de levensduur van uw auto, motor, bestelwagen, bromfiets of vrachtwagen, maar de kwaliteit van de brandstof zorgt er ook voor dat u langer door kunt rijden op één liter. Zo vallen onder de streep onze scherpe prijzen nog gunstiger voor u uit!

Tanken bij Shell Groot Jebbink Vorden betekent ook dat u automatisch Airmiles spaart. Hebt u nog geen kaart? Onze medewerksters hebben er één voor u klaarliggen!

Openingstijden Shell shop
Maandag t/m Vrijdag: 06.30-20.00 uur
Zaterdag: 09.00-20.00 uur
Zondag: 09.00-18.00 uur

U kunt 24/7 bij ons tanken dankzij onze betaalpaal!