   Elke vrijdag, zaterdag en zondag heerlijk verse sushi te bestellen tussen 15.30 uur tot 19.30 uur.

Al sinds 1971 is het tankstation te vinden naast ons garagebedrijf in Vorden. In 1992 werd het verder gemoderniseerd om ruimte te bieden aan onze ruime shop. Met de brandstoffen en smeermiddelen van Shell bent u verzekerd van kwaliteit en lage prijzen. In onze shop vindt u naast tabakswaren, snoep en ijs ook de heerlijkste koffie van Vorden en een ruim assortiment warme snacks.

De beste brandstoffen tegen scherpe prijzen

Kwaliteit telt. Ook als het gaat om brandstoffen. Bij ons verzekert u zich van benzine, diesel of LPG van de beste kwaliteit. Dit heeft niet alleen een gunstige invloed op de levensduur van uw auto, motor, bestelwagen, bromfiets of vrachtwagen, maar de kwaliteit van de brandstof zorgt er ook voor dat u langer door kunt rijden op één liter. Zo vallen onder de streep onze scherpe prijzen nog gunstiger voor u uit!

Dagverse broodjes

Iedere dag worden ze weer vers voor u afgebakken; de broodjes, gevulde koeken, appelflappen en andere lekkernijen in onze tankshop. Wij vinden dat logisch, want eten hoort lekker te zijn. Het heerlijke broodje Unox rookworst behoort ook al jaren tot onze specialiteiten, net als de grote gehaktballen met jus. Ook een aanrader: onze koffie op basis van versgemalen bonen, volgens velen de ‘Beste koffie van Vorden’. We horen graag of u deze mening deelt!

Airmiles en speciale acties

Tanken bij Shell Groot Jebbink betekent ook dat u automatisch Airmiles spaart. Hebt u nog geen kaart? Onze medewerksters hebben er één voor u klaarliggen! Met de gespaarde Airmiles kunt u gereduceerd de mooiste aankopen doen bij tal van winkels als bol.com. Regelmatig zijn er speciale acties waarmee u als trouwe klant kunt profiteren van leuke en waardevolle acties. Houd deze site in de gaten voor het laatste nieuws over de acties van Shell.